יצרני מזון או אריזות מזון המתכננים פיתוח של מוצר, טכנולוגיה או תהליך ייצור חדש במפעל –  מעוניינים לקבל על כך מענק מהמדינה?

למהירי החלטה - תאריך אחרון להגשה 11/10/21

להרשמה השאירו פרטים


    ארכיון ניוזלטרים >>

    חברות ייצור בתחום המזון – עכשיו הזמן שלכם לקבל מענקי מחקר ופיתוח.

    מה מקבלים?

    מענק כספי למימון פעילות המחקר והפיתוח, בשיעור של עד 70% מההוצאות שלכם. המענקים שיינתנו יהיו פטורים מחובת החזר תמלוגים.

    למי זה מתאים?

    מתאים לחברות ייצור בתחום המזון מהסוגים הבאים:

    • יצרני מזון
    • חברות הנערכות לייצור מוצרי מזון
    • יצרני אריזות למזון
    • ועוד

    תחומים מועדפים לקבלת התמיכה:

    ניתנת העדפה לתחומים הבאים:

    • פיתוח מוצרים חדשניים בשימוש של פורמולות משופרות, שימוש ברכיבים טבעיים כמו לדוגמה: פיתוחים של מוצרים מופחתי סוכר, מוצרים ללא גלוטן, ואריזות לשיפור השמירה על טריות המוצר.
    • שימוש בחומרים או תהליכים חדשניים לשיפור תכונות מוצר קיים, לדוגמה: הארכת חיי מדף של מוצר.
    • פיתוח יכולות טכנולוגיות חדשות למפעל הייצור, לדוגמה: פיתוח שיטות ותהליכי יצור חדשניים התורמים לשיפור כושר הייצור והפריון בקו הייצור.

    מעוניינים להגיש בקשה וליהנות מהסיוע הנדיב של רשות החדשנות?

    התקשרו לאורנה: 053-7739018 או מלאו את הפרטים שלכם, בטופס שלהלן. בהצלחה!